dimecres, 30 de març del 2016

PT STAR WARS. QUÈ VOLEM SABER?

Aquestes dues preguntes (QUÈ SABEM i QUÈ VOLEM SABER) són unes de les activitats més important en infantil per a començar un nou projecte de treball, ja que, a partir d'elles, podem conèixer allò que els alumnes ja saben i els interessos que tenen sobre la temàtica a estudiar. Per tant ens donen moltíssima informació des d'on hem de partir en el nostre projecte i si cal mirar i reelaborar algunes idees prèvies perquè són errònia  i el més important, del que cal que ens informem, la información que necessitem buscar per poder contestar a allò que els agradaria que estudiessim.  
Al igual que fèrem amb el QUÈ SABEM del projecte, anem dient i escrivint allò que ens agradria saber-ne més de STAR WARS i de l'univers. En gran grup i respectant el torn de paraula, els xiquets i xiquetes van dient tot allò que VOLEN SABER.
Cal asenyalar que encara hi ha alguns nens que els costa contestar a aquesta pregunta. En comptes de dir el que volen saber, solen fer alguna frase afirmativa, és a dir, com si contestessin a la pregunta d'allò que ja saben.
Per tant, aquí, la nostra tasca és molt important ja que cal que el guiem i els ajudem per a que puguen elaborar correctament la información i participar d'aquesta l'activitat.
 
 

2 comentaris:

  1. Jajajaja...m'encante!! Tot això de si hi ha ascensor al coet o si hi ha laboratori és perquè ell en té un de joguet que si que en té!!
    En general, tenen unes preguntes molt interessants!

    ResponElimina
  2. jejeje, tenen moltes ocurrències. Ara a vore que hi ha de cert i que hi ha d'irreal.

    ResponElimina