dijous, 31 de març del 2016

PT STAR WARS. LES CAIXES DEL SABER

Una vegada hem conegut allò que els xiquets i xiquetes ja saben de STAR WARS  i de l'UNIVERS i allò que els agradaria saber-ne més, arriba el moment de classificar tota aquesta informació en el que anomenem CAIXES DEL SABER.
Aquestes caixes no són més que els connectors que ens guiaran al llarg de tot el procés d'aprenentage d'aquest Projecte de Treball.
Aquesta idea d'organització amb els alumnes, la vaig agafar prestada de la meva companya de primària LIDON SALES. Ella amb els seus alumnes de 1r i 2n ho fa sempre quan comencen un projecte per orgnitzar tota la informació que necessiten saber per tal de no oblidar-se de ninguna de les preguntes que els xiquets i xiquetes de la seva classe han redactat en el QUÈ VOLEN SABER.
 
Es tracta de caixes dibuixades a la pissarra que estan buides i que no tenen cap títol. En elles anirem organitzant les preguntes del QUÈ VOLEM SABER, però tenint molta cura de no mesclar dins d'una mateixa caixa preguntes que no tenen relació entre elles. És a dir, no podem posar dins de la mateixa Caixa la pregunta de qui és el mestre Yoda i la de si l'univers té forats, per exemple.
Una vegada hem col·locat totes les preguntes en una Caixa, caldrà posar-li un nom-títol a cadascuna d'elles.
Si se'ns ocurreixen algunes altres preguntes, també les afegim amb el nom del xiquet o xiqueta que les ha formulat.
 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada