dimarts, 29 de març del 2016

PT STAR WARS. QUÈ SABEM?

Ja hem començat a fer cosetes per al Projecte de STAR WARS !!!!
 
  • QUÈ SABEM?
En gran grup ens vam seure a l'assemblea i els xiquets de la Classe dels Pirates van anar dient tot allò que sabien al voltant de STAR WARS. Jo vaig agafar la "llibreta dels projectes" i anava anotant tot allò que anaven dient.
Eren uns quants els qui ja havien vist alguna de les pel·lícules, per tant ens va resultar molt senzill saber de què anava tot açó de STAR WARS i qui eren els seus personatges.
D'altres no n'havien vist cap però portaven roba, saquets, cormanyoles, etc., amb els personantges i en sabien els noms.
I d'altres mai havien sentit parlar d'aquest tema. En aquest moment, Carles, ja va convidar a tots aquells que no havien vist les pel·lícules per què anessin a casa seva a veure-les. Unai, li va dir que podrien passar per Mercadona a comprar "palomites" per a menjar-se-les mentre miraven les pel·lícules. Quines ocurrències tenen ja de ben petits!!!!

A mesura que anaven dien cosetes, es van adonar que l'acció de les pel·lícules transcorre en l'espai. Per això  començaren també a dir cosetes que creien que hi havien per l'espai. Per tant,  ja ens podíem anar fent una idea per on es desenvoluparia el nostre projecte.
Aci podeu veure la transcripció del que els xiquets i xiquetes d'Infantil 4 anys B sabien del tema a estudiar.
 

 
 

Vàrem transcriure tot el que van dir a l'ordinador i fèrem fotocòpies. Cada alumne calia que buscara el seu nom, l'encerclara i subrallara allò que havia dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada