divendres, 1 d’abril del 2016

PT STAR WARS. APORTEM INFORMACIÓ

Una vegada els xiquets i xiquetes de la Classe dels Pirates s'han dut la Nota Informativa del nou projecte a casa, comença a arribar a l'escola moltíssima informació. Dediquem els primers dies a vore tota aquesta informació.
Cada dia són dos xiquets els protagonistas, els experterts en el tema, i ens van explicant allò que han dut, informant-nos de tot el procés de búsqueda i elaboració de la información: amb qui han buscat la información, on l'han buscada, en què l'han plasmada, quins materials ha utilitzat,...
 
 
LIZ CASTAÑEDA
Ens va mostrar un tríptic en el que ens explicava que STAR WARS és una pel·lícula de ciencia ficció i que es tradueix com a Guerra de les Galàxies. També el significat de pel·lícules de ciència ficció i anomenà alguns dels personatges que apareixen en les pel·lícules.
 

 
 
MEDINA ESPUNY
 
Ens va portar una careta de Darth Vader i ens va contar cosetes sobre aquest personatge, que abans era Anakin Skaywalker i després es va transformar en Darth Vader. També va portar per al racó del
projecte la nau de Luke Skywalker en la que podem veure al Robot R2-D2. I per últim ens va mostrar com anaven vestides Padme Amidala i la seva filla la Princesa Leia.
 
 





 
 
 
CARLES PONS
Va ser l'encarregat d'explicar-nos cosetes sobre alguns personatges. Ens va portar l'enciclopèdia Star Wars de Lego i en ella anem mirant cada dia informació sobre les naus, personatges dolents, la estrella de la muerte...
 


SERGIO GUARDIOLA
Va realitzar un mural amb ajuda del seu papà i del seu germà Guille amb el nom i la imatge de diferents personatges i ens va explicar cosetes sobre ells:

  •  

     JABBA és un alienígena obés en forma de cuc que era un cap crimianl i gànster  al qui Han Sol li debia molts diners i per això el va congelar amb carbonita.
 
 
 
  • HAN SOL era un contrabandista de l'espai que amb la seva nau el FALCÓ  MIL·LENARI  treballava per a Jabba. Anava acompanyat sempre del seu co-pilot CHEWACA. Acaba relacionant-se amb l'Aliança Rebel per a lluitar contra l'Imperi Galàctic (el lado oscuro). I s'enamorà de la Princesa Leia.
  • CHEWACCA era com un òs molt pelut que pilotava molt bé les naus i era un gran mecànic. Anava sempre amb el seu amic Han Solo.
  • OBI-WAN KENOVI és un mestre Jedi que ensenyà a Luke i a Anakin la força Jedi i tratà de portar-los pel bon camí. Només ho aconseguí amb Luke.





  • El mestre YODA és el més poderós dels Mestres Jedi. Sempre deia frases molt interessants com: "No ho intentes, fes-ho"



  • ANAKIN SKYWALKER era un xiquet que es converteix en un cavaller Jedi i que per a salvar a la seva dona Padme Amidala s'uneix al "lado oscuro" convertint-se en DARTH VADER.











  • PADME AMIDALA és una jove reina del planeta Naboo, es va casar amb el cavaller Anakin en secret i varen tenir dos fills: Luke i la princesa Leia. Va morir en el part.
                                                   

  • LUKE SKYWALTER és l'últim cavaller Jedi i molt poderós. Fill de Anakin i Padme. 
  • PRINCESA LEIA: filla de Anakin i Padme i germana bessona de Luke. Ella i el seu germà varen ser separats i amagats al nàixer per a que l'Emperador del Costat Fosc de la Força no s'enterara que Anakin i Padme havien tingut descendència.
  
NEREA SÁNCHEZ
Portà imatges sobre l'alienígena Jabba, el mestre Yoda i els Robots R2-D2 I C3-PO
 
  • C-3PO és un robot de protocol, construït al planeta Tatooine per Anakin per a ajudar a la seva mare en les tasques domèstiques, sabia interpretar moltíssims dels llenguatges de tots els planetes. Després sempre acompanyava al seu amic R2-D2.
 
MARTINA BOU
 
 
 Ens ensenyà imatges d'altres Robots que apareixen en les pel·lícules de Star Wars com BB-8.
  • R2-D2 és un robot que pertany a les forces de defensa del planeta Naboo d'on era Padme Amidala. Era l'enacarregat de reparar qualsevol part de les naus espacials. Sempre acompanyava a Padme i Anakin. Despés, ajudava a Luke en la seva nau.
 
RUDY IORDACHE
  
 
També ens mostrà més imatges dels Robots i ens contà alguna anécdota de R2-D2 com que, en algunes pel·lícules hi havia un home dins que el controlava.

2 comentaris:

  1. M'encanta tot!! Han portat unes coses xulíssimes! Segur que s'ho estan passant genial mentre aprenen!!

    ResponElimina
  2. Si, Si. Estem xalant en aquest projecte!!!

    ResponElimina