dimarts, 5 de gener del 2016

QUÈ HEM APRÉS DELS PIRATES?

Una vegada acabat el PROJECTE, tots asseguts en assemblea, fem una pluja d'informació d'allò que hem vist al llarg de tots aquests mesos, és a dir, de tot el que hem aprés.
La mestra va anotant en la llibreta del projectes allò que cada nen/nena va dient, en aquest cas, dels pirates.
En aquest projecte hem necessitat diverses sessions per poder anotar totes les afirmacions que volien dir els petits gurmets, ja que recordàvem quasi tota la informació que van aportar els companys a classe i les anècdotes i historietes que contàrem foren tant gracioses que mai les oblidarem.
 
En una altra sessió buscàrem el nostre nom i allò que diguèrem que havíem aprés en la fitxa on la mestra va transcriure tota la información anterior.


Una altra vesprada jugàrem al joc del CUC SABUT (en post següents ho mostrarem) on per poder avançar caselles calia anar contestant preguntes sobre els pirates. Aquest joc ens serveix també d'avaluació final.

 

I finalment, decidírem grabar-nos dintre del nostre vaixell pirata aportant la informació que hem aprés al llarg del projecte.
Aci teu el muntatge audiovisual:
 

5 comentaris:

  1. Oooooh m´agrada molt, es genial! Moltes gràcies Anna. Impresionant amb la banda sonora de Pirates del Caribe i els barrets i demés complements!

    ResponElimina
  2. Estem mirant tots el video des del sofà i Aritz esta emocionadíssim, només fa que contar-nos-ho tot! Gràcies Anna, per este blog tan xulo que te curres i que és el nostre "espiell" pel qual poder veure la classe!

    ResponElimina
  3. Llàstima que en el programa de audio i video que he utilitzat (Movie Maker)no permeta donar més énfasis a la música o al so dels xiquets sengons vulguem i hi ha alguns nens que no es sent bé el que diuen. Em ficaré les piles en buscar diferents programates que ens ho permetin fer... jejeje Gràcies Trini i Sònia, aquests comentaris em motiven per seguir fent coses "xules" amb els nens

    ResponElimina
  4. M'encanta!!! Els pirates del Manel s'ho passen genial i a més aprenen moltíssimes coses!

    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Soc Marc el germa de Carles. El video m'ha agradat molt i ho han fet molt be!

    ResponElimina