dimecres, 2 de setembre del 2015

BENVINGUT CURS 2015-2016

En pocs dies els nostres xiquets i xiquetes tornaran a plenar les aules de riatlles, jocs, cançons, màgia,... en definitiva, de VIDA.
 
Us done la benvinguda al curs 2015-2016, on els xiquets de la classe dels cavalls passen ja a l'aula de 4 anys B. Com s'anomenarà la nostra classe aquest curs? Quins nervis!!! Quina il·lusió!!!
 
Aquest curs serà un curs molt especial ja que la nostra escola, CEIP MANEL GARCIA GRAU, compleix 10 anys. Així que aneu pensant propostes per a celebrar aquest magnífic aconteixement.
 
Us desitge que aquest curs siga un curs obert a les famílies, participatiu tant en les activitats d'aula com en el blog, i que disfruteu amb el procés d'ensenyament-aprenentatge dels vostres fills i filles.
 
Ens veiem el 10 de setembre.
 
BON INICI DE CURS!!!

3 comentaris:

  1. Bon inici de curs Anna!!
    Aritz ja té ganes de tornar a l'escola per trobar a tota " la banda", i especialmente a tú, que t'ha nomenat molt tot l'estiu... I nosaltres també tenim ganes de que torne!! ;)
    La semana que ve ens veiem, besets

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també tinc moltes ganetes de vore a tota la tropa!!! Ja estem preparant l'inici de curs i aquest, estarà ple de sorpreses...(i més Aritz, que veurà a la seva tieta en l'escola).
      Molts besets per a Aritz i a seguir gaudint dels últims dies de vacances. Ens veiem dijous!!!

      Elimina