diumenge, 6 de setembre del 2015

RECOMANACIONS PER A LA TORNADA AL COLE

Aquestes recomanacions van dirigides als pares i mares per tal d'afavorir la tornada dels seus fills i filles a la "rutina" després de les vacances d'estiu.
 
- Ensenya-li que la tornada al cole és positiva: podrà tornar a veure als seus companys i amics, aprendrà coses noves, realitzarà excursions,...
 
- Uns dies abans de començar, pregunta-li com es sent, escolta les seves temors i inquietuds, i ajuda-li a afrontar aquesta nova etapa amb confiança i seguretat.
 
- Una bona forma d'afrontar el nou curs és comprar el material poc a poc, triar el saquet, la carmanyola, les etiquetes per a la roba i altres objectes personals,... i fer una ullada als dossiers fets el curs passat.
 
- És convenient anar ajustant el nou horari de gitar-se i alçar-se paulatinament per a que no vagen cansats des del primer dia.

- Fixem unes normes bàsiques per a la televisó, internet,... ja que durant les vacanses es solen conectar més de l'habitual.

- Creem un espai per a estudiar o llegir i mirar contes . Elegiu  junts un lloc de la casa i acondicioneu-lo. Cal que estiga ordenat, amb material necessari, sense distraccions, a una temperatura adequada i amb mobiliari còmode.
 
- És important que el primer dia del cole puguem acompañar-los. Deixa't un dia lliure de les teves vacances si pots per a aquesta jornada, és un dia especial per als xiquets i cal fer tot el possible per a que sigue un dia alegre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada