dimarts, 5 de maig del 2015

LA LLEGENDA DE SANT JORDI AMB TEATRE DE LLUM NEGRA

Aquest anys per Sant Jordi, les alumnes de pràctiques de magisteri de la UJI ens prepararen un teatre de llum negra per explicar als xiquets i xiquetes d'educació infantil la Llegenda de Sant Jordi.

El 23 d'abril a les 9:30h del matí els alumnes de 3 anys ens vàrem desplaçar fins l'aula d'audiovisuals del centre. La primera impressió fou una mica de por perquè estava tot molt negre però com som molt valents i en una altra ocasió ja vàrem veure un altre teatre de llum negra ens vàrem fer els valents de seguida.





Aci teniu el vídeo del teatret que ens van presentar.



MOLTES GRÀCIES XIQUES!!! SOU GENIALS!!!

 A l'arribada a l'aula tots volien ser com Sant Jordi, menys les xiques que volien ser la princesa. Així que interpretàrem a la nostra manera aquesta llegenda. En la classe dels cavalls aparegueren quatre dracs, tres ovelletes, dos reis i dos reines, quatre cavallers, quatre princesses,... i, el que no pot faltar mai en una aula d'infantil...
                                                       MOLTES RIATLLES.

Per a finalitzar el dia aprenguerem la cançó de Sant Jordi no tenia cap soldat. Per cantar-la accediren al blog  SES MEVES FEINETES d'una companya anomenada Laura Cuenca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada