divendres, 10 d’abril del 2015

PROJECTE DE CENTRE EL CINEMA

 


Aquest curs el Projecte de Centre ha estat dedicat al CINEMA. Durant la curta setmana del 30 de març a l'1 d'abril tot l'alumnat del CEIP Manel Garcia Grau va realitzar activitats al voltant d'aquest art.
En Infantil vam convertir l'aulari en un gran cinema on cada aula projectava una pel·lícula diferent.
 
Cartellera
 
Tot preparat per a les projeccions
 
 En la "sala" de projecció de 3 anys B es passava la peli de El jardín mágico de Stanley (A Troll in Central Park) es tracta d'una pel.lícula d'animació de 1994 dirigida per Don Bluth i Gary Goldman.
Stanley, un troll amb molt bon cor, es enviat a l'exili per la malvada Reina i el Rei. Li toca viure en ple centre de Manhattan en Central Park. Allí es fa amic de Gus i  de la seva germana petita Rosie als qui construeix magnífics jardins amb el seu dit màgic. Açò fa enfadar moltíssim a la reina que llença una tempesta sobre el Parc. Stanley caldrà que defengui als seus nous amics d'aquestos atacs...
El dia de l'estrena no va tenir molt bones crítiques però als xiquets i xiquetes els va agradar molt.
 
Per a poder entrar a les sales de projecció es necessari una entrada, per això cadascun dels alumnes va comprar la seva. Ja en el nostre cinema, vàrem tenir d'esperar fent cua fins que s'obrira la sala i una vegada donàrem l'entrada a l'acomodador, ens vàrem sentar al lloc assignat.

 
Tots preparats amb la nostra entrada
 
Donem l'entrada a l'acomodador del cinema
 
LLUMS, CÀMERA I ...ACCIÓ!!!!
 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada