dilluns, 8 d’octubre del 2018

RACONS ESPECIALS: PRIMERA QUINZENA

Durant aquesta primera quinzena d'octubre hem començat ja la roda pels RACONS ESPECIALS. Aquest curs els hem organitzat al voltant de quatre activitats relacionades amb la NUMERACIÓ, els CONCEPTES MATEMÀTICS, JOCS DE TAULA i TRAÇOS CREATIUS. Hem fem grups a l'aula de 4 xiquets i xiquetes i durant les tres sessions setmanals (6 quinzenals) anirem passant per cadascuna de les activitats, la resta de xiquets podrà elegir un raconet de l'aula (joc simbòlic, construccions, ordinador, puzles, jocs de manetes, jocs de lletres) per poder jugar.

  • ACTIVITAT DE NUMERACIÓ (joc dels indis): hem llençat el dau i calia posar tantes plomes com ens deia.

  •  ACTIVITAT DE CONCEPTES MATEMÀTICS: classificació per tamanys (gran, mitjà, petit). En aquesta activitat calia classificar les pedretes segons la seva mida. També hem fet construccions entre tots els membres de l'equip amb les pedres grans, després amb les mitjanes i per últim amb les petites. Per finalitzar l'activitat, hem realitzat una construcció amb totes les pedres.


  • ACTIVITAT DE JOCS DE TAULA: en aquesta quinzena juguem al memori d'animals, aprofitem el suport d'Amparo (mestra d'anglès) per aprendre els noms amb aquesta llengua.

  • ACTIVITAT DE TRAÇOS CREATIUS: Camins amb pintura. Hem fet caminets amb pintura de colors sense tocar els puntets que hi havia en el full.


  •  ALTRES RACONS DE L'AULA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada