divendres, 25 de novembre del 2016

VISITEM ELS BOMBERS

Dimarts 22 vam realizar l'exida del primer trimestre. Els companys de la classe dels Super Herois i nosaltres agafàrem l'autobús i ens desplaçàrem fins a la zona de l'antic quartel Tetuan XIV on es troba la Policia Local, El Museu Militar i el Parc de Bombers, entre altres.
 
Estàvem amb moltes ganes d'arribar, ja que durant setmanes prèvies, hem estat treballant aquesta professió en l'aula. Així i tot, el temps no ens ha acompanyat ja que durant tota la visita ha estat plovent.
 
A l'arribada esmorzàrem dins del local dels bombers, sense oblidar-nos tirar les deixalles en la paperera ni deixar l'espai net una vegada acabàrem tots el nostre entrepà.
 
Després un bomber ens informà de les activitats que realitzaríem al llarg de la jornada i tot seguit ens dirigírem a la sala d'audiovisuals on ens explicaren en què consisteix l'ofici de bomber i les precausions que calia tenir quan veiem un foc. A tots ens va quedar molt clar quin número de telèfon cal marcar quan veiem algun foc o alguna persona o animal està en perill.
 
CAL TELEFONAR AL 112
 
Vam veure també l'episodi de dibuixos de "SAM EL BOMBERO" de portes obertes al PARC DE BOMBERS.
 
Ja després baixàrem a l'angar on es troben tots els vehicles i puguèrem veure els diferents camions: el camió d'escala, el de bomba gran i més petit... Ens mostraren on guardaven les ferramentes, com enganxaven les mànegues, on es guardava l'aigua i els focos per poder veure quan treballen de nit,...
 
I ENS PUJAREN DAMUNT DEL CAMIÓ!!!!!
 
Aquí ens vàrem enterar que l'avi del nostre company ALEJANDRO era bomber, feia dos anys que s'havia jubilat i vam tenir la sort que vingués a vore'l. Encara que, el nostre company no es trobava molt bé i no ens pogué explicar moltes coses sobre la feina del seu avi. A més a més, el seu oncle també és bomber; a vore si tenim la sort que ens visite a l'aula i ens conte més cosetes sobre la seva professió.
 
 
 
FINALMENT PUGUÈREM LLENÇAR AIGUA AMB UNA MÀNEGA MOLT LLARGA COM SI ESTIGUÈREM APAGANT UN FOC DE VERITAT!!!
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada