divendres, 11 de novembre de 2016

LA CASTANYERA

Avui hem tingut una visita molt especial per tal de celebrar la GRAN FESTA DE LA TARDOR ja que hem tingut la gran sort que vingués a saludar-nos la senyora CASTANYERA.
Però aquesta senyora castanyera no era la Senyora Castanyera de veritat. Resulta que la de veritat es trobava malalta i no podia acudir a la nostra escola per això li deixà el seu vestit preferit i li donà moltíssimes castanyes a la mamà d'Álex, Alicia i Hugo per tal de fer-nos-les arribar i poder així gaudir d'un matí de germanor entre tots els xiquets i xiquetes d'infantil i d'un gran esmorzar de tardor.
A part de les castanyes que ens portà JÉSSICA de part de la Senyora Castanyera, els xiquets i xiquets han anat duent al llarg de tota la setmana altres fruits típics d'aquesta temporada: ametlles, anous, pistatxos, cacaus, mandarines, caquis, pomes, magranes, perots, codonys..., cosa que ha permés també estudiar les seves característiques i fer classificacions amb ells.                                   MOLTES GRÀCIES JÉSSICA!!!


El nostre esmorzar de la tardor:

1 comentari:

  1. Com xaleu!!1 Moltes gràcies "ajudanta" de Castanyera!

    ResponElimina