dissabte, 29 d’octubre del 2016

JUGUEM AMB PILOTETES ANTIESTRÉS

Aquest any comencem una activitat nova per tal de millorar la motricitat fina dels nostres xiquets i xiquetes; l'hem anomenada MANS EN FORMA.
 
Hem programat una sèrie d'activitats manipulatives partint del que AITOR ZENARRUZABEITA, mestre del CEIP Caballero de la Rosa de Logronyo, ens va mostrar aquest estiu en la formació que oferí en l'ESCOLA D'ESTIU 2016.

Totes les setmanes aprofitarem per realitzar aquestes activitats en el momento de desdoble de música. Així, en un grup més reduït de xiquets i xiquetes treballarem de manera més intenssa moviments per fer de les nostres mans una mica més fortes i amb més destresa.

Aquesta setmana en el desdoble de música/activitat mans en forma hem utilitzat pilotes antiestres. Ens les hem passat arrossegant-les per terra, les hem atapeït a ritme de la música excercint intensitats de força diferent, les hem llençat primer a poca altura, amb les dues mans, amb la ma dreta i agafant-les amb l'esquerra i a l'inrevés, després a més altura, pegant un bot i recollint-la...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada