diumenge, 23 d’octubre del 2016

ENS INFORMEM SOBRE ELS INDIS

Una vegada hem fet la votació i hem informat a la resta de companys que som la classe dels indis, en gran assemblea i respectant en tot moment les normes d'aquesta, cada nen ha anat dient el què sabia (QUÈ SABEM?) sobre els indis.

 
 
Al llarg del projecte caldrà anar veient si tot açó que hem dit és cert o no.
 


En un altre moment de la setmana, hem fet el mateix però amb les coses que ens agradria saber-ne més (QUÈ VOLEM SABER?) Aquest apartat encara els sol costat a alguns xiquets una mica. A part, a aquest grup d'alumnes els entra el moment de les riatlles i tonterietes dient absurts, jejeje.
Alguna de les coses que han dit que volen saber són les següents:

 
Una vegada tenim clar el què volem saber, organitzem tots aquestos punts en les nostres CAIXES DEL SABER. Es tracta d'agrupar en una mateixa "Caixa" o connector tots els que están relacionats.
Per exemple:
Els punts 2, 3, 6, 10, els hem posat dins d'una mateixa Caixa a la que hem anoment Menjar (Alimentació).
 
A partir d'aquestes CAIXES DEL SABER ixen els connectors que ens serviran de guia al llarg del nostre projecte i que em permetran com a tutora començar a plasmar la programació d'aquest. Ja sabeu, la paperassa d'objectius generals, d'àrea, continguts, critèris d'avaluació...
 
A part també, a partir d'elles, muntem la nota informativa per a les famílies per tal que ens ajuden a buscar la informació que transmetrem posteriorment a la resta de companys.
 
 
Cada xiquet/a encercla el punt sobre el que vol aportar informació i se'n duen aquesta noteta a casa.
Ja en casa i com prèviament hem explicat a les famílies en les reunions constants, amb ajuda del pare i de la mare busquen en llibres, contes, imatges, internet,... informació sobre l'apartat elegit i d'una manera molt senzilla la plasmen en una cartolina o paper per tal de poder-lo mostrar i explicar als seus companys.

2 comentaris:

  1. Seguro que aprenden muchísimas cosas sobre los indios. Se ve que tienen las ideas muy claras. Un saludo.

    ResponElimina
  2. Si, si, la verdad es que si que saben muchas cosas. Me dicen que lo que quieren es construir un tipi, un tótem y hacer la pintura de cara igual como la hacían los indios... así que manos a la obra, jejeje

    ResponElimina