dissabte, 21 de maig del 2016

DESPEDIDA D'ALBA

El divendres va ser l´ultim dia del període de Practicum III i per tant Alba acabava la seva formació en la nostra escola. Fou un dilluns de febrer quan començà el seu viatge per la classe dels pirates i el temps ha passat volant. Amb ella hem aprés moltíssimes coses de STAR WARS i de l'UNIVERS, hem cantat cançons, hem escolat contes nous, hem ballat, hem jugat a jocs nous en el corralet...
Aquest divendres els xiquets no podien despegar-se d'ella...

 
 
ALBA i MARINA, que feia les pràctiques de magisteri en la classe dels nostres companys de 4 anys A, la classe dels gossets, ens han convidat a un berenaret molt bó i fresquet. Les dues classes ens hem juntat en el nostre corralet i no hem parat fins acabar-nos tot el menjar. SOM UNS TRAGONS!!!

 
ALBA ens ha fet un regalet per a cada xiquet. Ens ha donat una brotxeta de llepolies i ens ha fet una orla de l'espai convertint-nos en astronautes.


QUE TINGUES MOLTA SORT!!!! 
I JA SAPS QUE SEMPRE SERÀS BENVINGUDA!!!!

Els papàs i mamàs PIRATA, molt contents amb la tasca realitzada i tota l'estima que ha demostrat als seus fills, li han volgut fer també un detallet.




 

3 comentaris:

  1. Ooohh no ho havia vist!!! Moltes gràcies a tots per aquests mesos, i per els detallets!!! He après molt de vosaltres, pirates!!! Espere que continueu treballant i passant-ho genial. Molts besets per a tots!!

    ResponElimina
  2. Seguro que no la olvidarán. Un saludo.

    ResponElimina
  3. Gràcies Alba, a casa ens han parlat molt de tu! Sort!!

    ResponElimina