dijous, 11 de febrer del 2016

CANÇÓ DEL MES DE FEBRER

En el taller literari de la classe dels Pirates estem treballant aquest mes la cançó de la BRUIXA TERESINA.
Aprofitant la festa de Carnestoltes i que una de les disfresses que més els agrada als xiquets i xiquetes és la de bruixa i/o bruixot, aprenem aquesta cançó que fa uns anys vaig trobar buscant material per a l'escola en Internet, un lloc on els mestres i les mestres estem en contacte i on mostrem a la resta, els treballs que fem amb els nostres alumnes; una font de formació, informació, d'imaginació i creació.

La música és d'Ireneu Segarra i el text de Francesc Bofill.

Si punxeu sobre l'enllaç podreu veure un muntatge d'una adaptació de  la cançó que es troba en el cançoner "Juguem Cantant 2" de Publicacions de l'Abadia de Montserrat, un vídeo per al blog d'educació musical Qui canta el seu mal espanta.


Aquesta és la fitxa de la cançoneta i la música modificada pel nostre company JAVI SOS, mestre d'Infantil i PT (entre altres més titulacions), en un programeta d'edició de so anomenat audacity en el que ens ha baixat el tempo per tal d'acoplar-lo a un ritme més lent i adequat a les nostres característiques.
Com que és molt llarga, nosaltres només treballem la lletra de les dues primeres estrofes, la resta, només la ballem i l'acompanyem de gestos.


 

6 comentaris:

  1. Seguro que les encanta la canción. Buen finde.

    ResponElimina
  2. Sois unos artistas! En casa ya tarareamos la canción todos!

    ResponElimina
  3. Sois unos artistas! En casa ya tarareamos la canción todos!

    ResponElimina
  4. Es molt xula. Ens agrada molt.

    ResponElimina
  5. Es molt xula. Ens agrada molt.

    ResponElimina
  6. Els encanta la cançó. Sempre volen cantar-la abans d'anar-nos-en a casa.

    ResponElimina