dissabte, 30 de gener del 2016

GYMCANA PIRATA I

Per fi va arribar el gran dia del ansiat Gymcana. Un dia molt esperat i senyalat amb un gran dibuix en el nostre calendari de l'aula.
Dijous per la vesprada, aprofitant el TALLER DE PARES, en dirigírem al parc del costat de l'escola on MARTA (la mamà de Marcos), ANA (mamà d'Eric), NOÈLIA (mamà de Sergi), MAYTE (mamà de Bruno), DANIELA (mamà d'Eduardo i Roberto) i ROCIO (mamà de Sergio), ja ho tenien tot preparat per començar el Gymcana.
Cadascuna d'elles fou l'encarregada/responsable d'un equip i com ells també portava el distintiu corresponent. Cal senyalar que feren un gran esforç i acceptaren la proposta de la mestra per tal d'elegir un equip en el que no estigués el seu fill. FANTÀSTIC XIQUETS!!!

Aquí teniu una selección d'unes 150 fotogràfies de les 232 que fèrem aquell dia. Quina bestiesa!!!!! Però famílies, LO PROMETIDO ES DEUDA"!!! No podem oblidar-nos de donar-vos l'enhorabona també per reprimir eixes ganes d'anar d'amagades al parc i veure el que estaven fent els vostres fills i filles.
 
Felicitar a aquestes sis mares per tot l'esforç, les ganes i la diversió que ens trasmitiren al llarg de totes les activitats.
 
MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT MARTA, ANA, NOELIA, MAYTE, DANIELLA I ROCIO!!!!

Gymcana - Kizoa Online Movie Maker

5 comentaris:

  1. Que bé ho van passar els pirates del Manel amb aquest gymcana!!! I quantes activitats tenien preparades les mamàs!!

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Les mamàs pirata s'ho current una barbaritat!!! Són genials, no només les que muntaren el gymcana, TOTES i TOTS!!! Quan necessitem la col·laboració per a fer qualsevol activitat, de seguida tenim un llistat pleníssim. MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!!

    ResponElimina
  3. No se me carreguen les fotos.... en les ganes que tinc de vore-ho!!!
    De totes formes: MOLTES GRÀCIES A TOTES!!Aritz va arribar a casa mooolt emocionnat per tot lo que havie fet!

    ResponElimina
  4. Al haver-ne tantes, costa una mica de carregar!!! jejeje. No van parar de correr d'un lloc a l'altre fent les proves i buscant el tresor amagat. A vore si en el nou projecte s'ho passem tant bé!

    ResponElimina