dissabte, 19 de desembre del 2015

APORTEM INFORMACIÓ SOBRE ELS PIRATES

Una vegada feta la votació del projecte que volem estudiar, fem una plutja de idees del QUÈ ja SABEM sobre el tema i d'allò que ens agradaría saber-ne més (QUÈ VOLEM SABER).
D'aquest últim blog d'informació, organitzem les preguntes en "les caixes per a investigar" i enviem una nota informativa per als pares demanant-los ajuda per tal de buscar aquesta informació.
 
A partir d'aquest moment comença a arribar a l'aula informació en forma de vídeos, contes, peluix, cartells, murals, cançons, etc al voltant del nou tema a estudiar, en aquest cas, els PIRATES.
 
A mesura que els xiquets i xiquetes porten aquesta informació, es converteixen en els PROTAGONISTES de la informació i expliquen als seus companys allò que han buscat i han fet amb ajuda dels seus papàs.
Prèviament, en les reunions ens els pares, se'ls ha anat informant de com ajudar als xiquets i xiquetes a buscar la informació per als projectes i com plasmar-la per tal que els alumnes siguen capaços de mostrar-ho i explicar-ho als seus companys. Aquesta informació ha de ser molt visual, amb molts dibuixos i poca lletra, en el nostre cas, només paraula clau amb lletra de pal i tamany gran...

Pau ens va portar la pel·lícula de dibuixos de PIRATAS i Jose un lloro que repetia tot el que nosaltres li deiem.


 
 
ACI TENIU UNA MOSTRA DE TOT ELS QUE ELS XIQUETS I XIQUETES DE LA CLASSE DELS PIRATES VAN APORTAR D'INFORMACIÓ:
 
 
 

2 comentaris:

  1. Què xulo treballar per projectes i poder ajudar des de casa. Segur que als nostres menuts la informació se'ls queda molt més.

    ResponElimina
  2. Veure'ls eixos ullets tant oberts i expressius al mostrar als seus company la información que han portat, no té preu.
    I la feina que vosaltres feu en casa amb ells tampoc. Sense adonar-se'n els esteu ensenyant a buscar información, a seleccionar allò més important i a plasmar-ho de manera fácil i comprensible... MOLTES GRÀCIES PER LA TASCA TANT IMPORTANTÍSSIMA QUE ESTEU FENT I ENHORABONA PER LA FEINA TANT BEN FETA!!!

    ResponElimina