dilluns, 23 de novembre del 2015

CONSTRUCCIÓ DEL VAIXELL (II)

En un entrada anterior posàrem que per a la construcció del vaixell pirata havíem convidat als papàs per a que ens ajudaren.
Després d'enviar el missatge en la botella a casa per a informar a les famílies del que volíem fer i del material que necessitàvem, penjàrem en la porta de l'aula un llistat per a que els papàs i mamàs que vulgueren i/o pugueren ajudar-nos s'anotaren.


Dijous per la vesprada vingueren uns altres pares i acabàrem de construïr el nostre vaixell pirata.
Els xiquets estaven super contents de veure com els papàs i mamàs de la classe venien a compartir amb nosaltres aquestes horetes de treball cooperatiu.

RAQUEL, la mamà de Pau ens dibuixà la calavera per a la nostra bandera pirata. Un grupet de xiquets li ajudaren a pintar-la i enganxar-la.




TONI, el papà de Unai G., PILAR, la mamà de Sofia S., NOELIA, la mamà de Sergi, MIRIAM, la mamà de Jose i MARGA, la mamà d'Elsa, ens ajudaren a pintar el nostre vaixell. Utilitzàrem pintura de color roig per fer una senefa en la part alta del cartró, pintura de color groc per al contorn de les finestres, de la porta i les fornitures de la cambra del capità i pintura de color marró per a la resta del vaixell.

Aquest fou el resultat:


3 comentaris:

  1. És un super vaixell, Medina m´està contant tots els detalls de la construcció. La Cofa, la bandera..etc.

    ResponElimina
  2. És un super vaixell, Medina m´està contant tots els detalls de la construcció. La Cofa, la bandera..etc.

    ResponElimina
  3. ¡Qué preciosidad de barco! Es una maravilla poder contar con la colaboración de las familias. Un saludo.

    ResponElimina