dilluns, 4 de maig del 2015

TALLER DE PARES. Contacontes

El dilluns després de Magdalena ens visità una CONTACONTES.
En aquest cas foren els papàs d'ARITZ qui vinguren a compartir amb nosaltres uns minutets del seu temps.
SÒNIA i ELOY ens ensenyaren el valor de la amistat i el respecte a través de dos magnífics contes: l'elefant Elmer i la Talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap.
 

El primer torn va ser per al nostre amic Elmer:
  
La dificultat d'acceptar-nos tal i com som, diferents als altres, ajuda a entendre la  dramàtica  situació del simpàtic elefant Elmer, que vol ser de color elefant. Aconsegueix superar el seu problema gràcies al seu sentit de l'humor i a la plena acceptació per part dels seus companys.




En acabar la magnífica interpretació de Sònia vàrem pintar al nostre elefant. Cadascú el pintà com més li agradava...

 
Per a acomidar-se, els papàs d'Aritz ens contaren el conte de la Talpeta. No podíem para de riure amb aquell vocabulari tant escatològic que utilitzava la nostra amiga:

 
Li pot passar a qualsevol però, un bon matí la nostra amiga la Talpeta va eixir del seu cau i... oohh no!!! Algú li havia fet allò al cap. Qui podia ser? Un colom, un cavall, un  porquet,..

 
MOLTES GRÀCIES PER HAVER-NOS ACOMPANYAT DURANT AQUESTA VESPRADA. ENS HAN AGRADAT MOLTÍSSIM ELS CONTES.

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies a vosaltres per deixar-nos viure una estoneta amb els xiquets i les xiquetes a classe! És una experiència genial!

    ResponElimina
  2. Ja sabeu que la classe dels cavall (o el que siguem els propers cursos) sempre estarà oberta per als pares. Esperem que mai es canseu de vindre a compartir momentets tant divertits. El proper curs més!!!

    ResponElimina