dilluns, 13 d’abril del 2015

PROJECTE DE CENTRE EL CINEMA. Tallers internivell

Els matins del 31 de març i 1 d'abril realitzarem tallers internivell al voltant del el cinema.

Hi havia 4 tallers doblats, és a dir, 2 tallers de maquillatge, 2 tallers de bandes sonores, 2 tallers de doblatge i 2 tallers de dramatització.
 
Cada taller tenia un mestre/a encarregat, llevat dels de maquillatge en el que hi havia dos. Ja us podeu imaginar el perquè... Per tant, 10 mestres implicats.
Els Mestres participants foren els 6 tutors/es, 3 mestres de recolzament i l'especialista d'anglés d'infantil del nostre aulari. Cal dir que les alumnes de magisteri que están realitzant les practiques en les nostres aules ens van ajudar una mica, per no dir moltíssim. Moltíssimes gràcies xiques, sou excel·lents!!!

Els tutors i tutores de l'aulari d'Infantil dividírem al nostre alumnat en 8 grups de 3 o 4 nens/es. Cada grup tenia assignat un color: roig, verd, blau, groc, rosa, taronja, morat i daurat.
Ferem un llistat amb els noms dels xiquets que eren del mateix grup-color. Per tant en cadascun dels grups-color hi havia alumnes de 3 anys A, 3anys B, 4 anys A, 4 anys B, 5 anys A i 5 anysB.

Durant 4 sessions (dimarts i dimecres de 9:30 a 10: 10 i  de 11:30 a12:10) tots els grups van pasar per un dels 4 tallers difrents.

Cartell informatiu d'activitats del Projecte de Centre el Cinema


Organitzador dels tallers internivell
Llistat dels 8 grups-color
Organització de l'horari dels tallers que realitzaran cadascun dels grups

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada